Tilbud

Sommerkampagne - Spar 40%

285,00 DKK

Organic Konjac Sommerkampagne – Spar 40%

 

Byd sommeren hjertelig velkommen med minimale solskader på din hud.

Denne skønne pakke er sammensat med ønsket om, at du beholder en smuk og gennemfugtet solbrun kulør, hele sommeren.

Pakken indeholder:

 

Konjac Lemon svamp, der med sit indhold af citron virker let peelende på hudoverfladen og bidrager til en mere ensartet hudtone. Perfekt til at holde pigmentforandringer og solskader nede. Anvendes morgen og aften med eller uden renseprodukt. Denne svamp kan anvendes af alle hele sommeren.

Green Tea mask, der med sit høje indhold af antioxidanter hjælper med at neutralisere de frie radikaler i huden, som er forårsaget af solen, forurening og andre påvirkninger. Den giver samtidig huden det lækreste hyaluronsyrebad, der udglatter fine linjer, plummer huden og beroliger den, efter en dag i solen. Den perfekte sommermaske. Lad sidde 10 minutter.

Neck & Decolté mask, der er et must i sommersolen. Ofte bliver vi røde og forbrændte netop på brystet, og dette er et sted, der hurtigt ældes, pga manglende fokus på pleje. Det er ikke for sent. Masken reparerer en grov overflade og virker udglattende på rynker. Samtidig fylder den huden op med fugt og tilfører fugtgivende hyaluronsyre og collagen til overhuden, såvel som de dybere lag. Lad sidde 10 minutter.

Eye Mask, som med et trylleslag udglatter de små fine linjer omkring øjnene, som der kun bliver flere af om sommeren. Huden gennemfugtes med hyaluronsyre, øjenomgivelserne beroliges og lindres og øjenlåget får et løft. Lad sidde 10 minutter.

-Konjac Body Svamp Pure, der giver den blødeste hud og sikrer dig, at din brune farve holder længere og fremstår flottere. Svampen anvendes dagligt under bruseren alene eller med en showergel. Den indeholder rene økologiske fibre fra konjacroden, der blidt exfolierer døde hudceller bort, så huden bedre kan optage dine cremer. Dette sikrer dig en mere holdbar brun kulør med en smuk overflade, der stråler i sommersolen.