Om konjacroden og ingredienser

Alle vores konjacprodukter er naturlige, økologiske og uden nogle former for tilsætningsstoffer, parabener eller andet, som vi som moderne forbrugere gerne vil undgå. Den bærende ingrediens i vores produkter er konjacroden, som er en kartoffelplante. Det er en naturlig fødekilde, der består af 97% af vand og indeholder mange forskelligevitaminer, mineraler og antioxidanter.

Den er rig på vitaminer (A, B1, B2, B6, B12, C, D & E), proteiner, lipider, fedtsyrer og naturlige mineraler som kobber, zink, jern og magnesium. Disse hjælper alle med at nære og fugte huden naturligt.

Vi anvender fibrene fra konjacroden, der skaber de lækre svampe og de unikke masker, der kan genbruges. Når dit Organic Konjac produkt er slidt op, kan du kompostere produktet og dermed give næring til jorden. har du ikke en kompost, kan du grave det ned i en potteplante.

I vores svampe bruger vi naturlige ingredienser og deraf kommer de forskellige farver. Ingredienserne er 100% naturlige
og farven er udvundet af den enkelte ingredienser, som er pulveriseret.

Aloe vera

Effektiv til tørre hudtyper, hvor den hjælper med at fugte i dybden. Den giver også lindring til de mere sarte hudtyper. Blød og behagelig svamp, der også er velegnet til børn og unge.

Silk collagen

Anti-age. Gendanner elasticiteten, celle-regenererende. Reducere fine linjer og forbedrer hudoverfladen. Denne svamp er den eneste der ikke er vegansk, da silken stammer fra sommerfuglens pubbe. Den er til alle over 30, der gerne vil have mest mulig antiage effekt i alle trin af den daglige hudplejerutine.

Green Tea

Alle hudtyper. Opstrammende, udglattede, antibakteriel, beskytter mod frie radikaler, antioxidant-effekt. Antibakteriel effekt, samt er sprængfyldt med antioxidanter, hvilket giver hudens celler en god beskyttelse imod ydre påvirkninger. Desuden har den en opstrammende og udglattende effekt.

Bamboo charcoal

Velegnet til uren hud og akne. Kullet har en bakteriedræbende effekt på aknebakterien, og er god til at absorbere overskydende fedt fra huden.

Lavendel

Virker beroligende og giver dyb lindring til sart og stresset hud. Den er god til sart, rødsprængt og stresset hud, og hjælper med at accelerere cellefornyelsen.

Lemon

Hjælper med at lysne pigmentforandringer og giver en smuk klar teinte. Den er særligt velegnet til dig med ujævn hudtone som pigmentforandringer, leverpletter og ar, eller hvis du gerne vil have en klar og strålende hud.

Peppermint

Har en god effekt på fedtet hud. Den hjælper med at balancere talgproduktionen og virker opfriskende. En god svamp til mænd, som gerne vil have noget nemt og enkelt og opfriskende at rense med, uden en masse produkter.

Rose

Alle hudtyper. Afgiftende, forskønnende, nærende.

Valnød

Indeholder knuste valnødder, som giver ekstra peelende effekt, . Den ekstra peelende effekt giver virkelig blød hud og lækker glød. Denne svamp er manges foretrukne “aften-svamp”, da den virkelig effektivt renser dagens skidt, snavs og makeup væk, og giver en fantastisk blød hud.

Pure

Disse svampe er lavet af de rene fibre fra konjacroden, uden andet tilsat end vand. Den er derfor super velegnet til de nyfødte babyer samt børn og eksemhud.

Vores ansigtsmasker og øjenmasker er også 100% naturlige og lavet af roden fra konjacplanten

De indeholder den meget fugtgivende ingrediens konjav glucomannan (KGM), som formår at fugte huden intensivt, ved at lægge en transparant vandmolekyle hinde over ansigtet, som sørger for at låse fugten inde i huden. Masken ligger i et hyaluronsyrebad, som sørger for yderligere dyb fugtppeje. Det er en hyaluronsyre (sodium hyaluronate) med en lille molekylestørrelse der gør, at den trænger længere ned i huden og giver mere fylde, i længere tid. I vores øjenmasker anvender vi koffein, som hjælper med at reducere hævelser, beroligere huden og virker opstrammende. Bi anvender også Panthenol, som virker antiinflammatorisk samt beroliger og lindrer sarte øjenomgivelser. Det hjælper med at bevare fugten i huden samt gøre den blød og smidig.